TopPix Fotografie
een blijvende herinnering, een glimlach voor iedereen!

Werkwijze
Duidelijke verwachtingen zijn belangrijk als je gaat samenwerken. 

TopPix Fotografie vindt het belangrijk dat er duidelijk is voor een fotoshoot plaats vindt. Hiervoor bespreken we altijd heel duidelijk wat de wensen zijn.

Samen met jou zoeken we naar voorbeelden van wat je mooi vindt. We bespreken wat voor soort foto’s je of jullie willen, wat je niet wil en we maken een keus in onderstaande zaken of maken daar een combinatie van:
* binnen of buitenshoot
* achtergrondkleur van de doeken die we gaan gebruiken
* soort foto’s [stoer, gek, sexy, glamoureus, verliefd, romantisch etc...]
* gebruikte kleding en accessoires

Natuurlijk bespreken we ook de uiteindelijke prijs, van welke opties er gebruik gemaakt gaan worden [zie mogelijkheden], datum, locatie

Veelal worden de voorbeelden gedeeld via facebook, whatsapp of mail.

Voor de goede orde....
TopPix Fotografie werkt altijd met een contract. In dit contract wordt aan gegeven wat voor soort foto’s er gemaakt zullen worden, wanneer de foto’s gemaakt worden en het auteurs- en portretrecht wordt beschreven.

Voor het model is er zekerheid dat ik als fotograaf de foto´s nergens online mag zetten zonder toestemming van de klant. Dit kun je zelf ook aangeven op het contract.

 Alleen foto’s met het logo van TopPix Fotografie mogen gebruikt worden voor publicatie doeleinden als Facebook, Instagram  en andere openbaar toegankelijke bronnen tenzij nadrukkelijk toestemming is gegeven door TopPix Fotografie

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn