TopPix Fotografie
een blijvende herinnering, een glimlach voor iedereen!

Soorten fotoshoots
Van kinderfeestjes tot trouwreportages tot studioshoots en familieshoots op een mooie locatie.......

Alle fotoshoots bij TopPix Fotografie kunnen plaatsvinden in de studio of op een mooie locatie (binnen of buiten). Bij portfolio vindt u een meer uitgebreide omschrijving van de diverse fotoshoots, inclusief voorbeelden.

NIEUW: Bijzondere bewerkingen
Een blijvende herinnering kun je nog bijzonderder maken dankzij photoshop. Denk aan een bijzondere gezins-, familie- of generatiefoto waar je met je gezichten naast elkaar staat. Of je plakt twee gezichten tegen elkaar aan en laat die exact op elkaar aansluiten zodat je ziet of mensen echt op elkaar lijken. Alles kan.


NIEUW: inside the box

Ik maak een prachtige collage van de photos in the box. Of dat nu gaat om 3x3 foto's of 9x3 voor bijvoorbeeld een klassenfoto of 5x5 voor een teamfoto van je sportteam. Iedereen kan tezamen in de box. Je kunt ook met meerdere personen in 1 box, kortom, bijna alles kan!

Vraag meer informatie voor de mogelijkheden.

  • 3x3 - Liv 4 jaar
  • 3x3 - Jara jeans
  • 4x4 - 4 vriendinnen-a_ml
  • 3x3 - Jara02
  • 3x3 - generatie Meilink_ml


Kinderfeest

Waan je een echt model tijdens je kinderfeest. Samen op de foto met je vriendinnen en alleen. Verkleedt met leuke accessoires. Alle kinderen krijgen een eigen dvd met alle foto's en een echt modellendiploma!
klik op de foto voor meer informatie

Kinderfeestje bij TopPix Fotografie - Be a one day model !

Zwangerschapsshoot
Een zwangerschap is het mooiste moment in het leven hoor je vaak. Dit moment wil je toch vast laten leggen? Klik op de foto voor meer informatie.
klik op de foto voor meer informatie

Zwangerschapsshoot bij TopPix Fotografie

Newborn 
Een pasgeboren kindje, onschuldig, blanco kijkend de wereld in. Alles is zo klein. Volledig overgeleverd aan de liefde van de ouders.
klik op de foto voor meer informatie

newborn fotografie fotograaf TopPix Fotograaf fotografie


Gezins- of familieshoot (ook huisdieren)

 Met het gezin, of de familie op de foto kan bij TopPix Fotografie. En natuurlijk mag u uw huisdier meenemen. In de studio of lekker buiten, het kan allemaal. 
klik op de foto voor meer informatie

Familie fotoshoot met kinderen, huisdier, hond


Glamour- of modelshoot

Voel je een model in de Studio of buiten. In samenwerking met diverse visagisten bespreken we je wensen, bekijken we voorbeelden van wat jij mooi vindt. Zo komen we tot een moodboard van jouw wensen.

Wil jij je een model voelen? Neem contact op of klik hier voor meer informatie.

Loversshoot

Je bent verliefd en de hele wereld mag het weten? Of je wilt alleen mooie foto's voor jezelf? Wil je verliefd op de foto? Of liever spontaan, stoer, sexy? Bepaal het zelf bij TopPix Fotografie en vereeuwig je liefde zoals jij dat wilt.
Klik op de foto voor meer informatie.

Doe een loversshoot bij Toppix Fotografie en laat je liefde zien


Trouwreportage

De mooiste dag van je leven is je trouwdag. Je foto's wil je dan niet laten mislukken. Samen met jullie spreken we de hele dag goed door. Ik blijf op de achtergrond en zorg ondertussen dat er geen moment gemist wordt.
Interesse in meer informatie?
klik hier voor meer informatie.

Trouwen trouwreportage door TopPix Fotografie

Boudoir, sensueel, artistiek naakt

Bij TopPix Fotografie kun je ook terecht voor sensuele, artistieke foto´s. Belangrijk vind ik dat jij altijd zelf bepaalt hoe je op de foto komt en dat beslis je tot het moment dat de foto´s genomen worden.
In het contract leggen we alle afspraken duidelijk vast en jij bent altijd baas over je eigen foto´s.
klik hier voor meer informatie en voorbeelden.

sensueel, artistiek, bedekt naakt


Sport & evenementen

Ook voor sport & evenementen kunt u terecht bij TopPix Fotografie. Informeer naar de prijzen. En ook kan het soms met gesloten portemonnee. Informeer naar de mogelijkheden.
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn